понеділок, 28 жовтня 2019 р.

Всеукраїнський конкурс "Від бандури до цимбал"

А як добре  ви знаєте українські музичні інструменти? Їх різноманіття просто вражає! У цьому переконатися учні 6-В класу, які долучилися до Всеукраїнського конкурсу "Від бандури до цимбал" від освітнього проекту "На Урок". Чудернацькі, незвичні, іноді смішні😀... Але це все наше, все своє. А уявляєте, як цікаво було б спробувати пограти на кожному з них?🎼🎵🎶🎵🎶🎵
 Результати участі  учнів 6-В класу у Всеукраїнському конкурсі "Від бандури до цимбал":









понеділок, 21 жовтня 2019 р.

Вітаємо з перемогою!!!🐴

Усім класом вітаємо наших Мацей Анну Марію та Мацей Марію Анну з перемогою у змаганнях з верхової їзди🐎🐎🐎!!!
Кінний спорт вимагає сміливості, мужності і терпіння... І наші тендітні дівчатка вибороли призові місця: Аня - І місце, Марія - ІІ місце!!! Щиро вітаємо вас та підтримуємо!!! Бажаємо ще багато перемог!!!



понеділок, 14 жовтня 2019 р.

Наукове шоу " Цікава наука"

Чи знаєте ви як миттєво зробити сніг? 🥶 А як вивести двійку із щоденника???🤪😁 Цим неймовірним речам навчали наших учнів на науковому шоу "Цікава наука"!
Ми не вперше спостерігаємо хімічне шоу. Минулого року, під час відвідування розважального центру "Робологікум", ми вже мали можливість спостерігати цікаві хімічні досліди. Про це і палаючі руки Вікторії Миколаївни можна подивитися тут. 😀




День козацтва - 2019

Напередодні такого важливого для кожного українця дня, дівчатка  6-В класу підготували нашим майбутнім захисникам вітання, побажання, заповіді козаків, цікаві конкурси та солодкий стіл! Виявляється, наші козаки дуже кмітливі, розумні, сміливі та майстри на всі руки! Їм до снаги і інтелектуальні завдання виконати, і дівочу косу заплести, і наосліп вірного бойового коня намалювати!!! Отож, будьте завжди нашою опорою та захистом, розумними та сміливими, здоровими та щасливими!!!
p.s. а пригадуєте, як креативно підійшли до привітань дівчатка минулого року?🤗😘














середа, 2 жовтня 2019 р.

Всеукраїнський урок доброти - 2019



 4 жовтня - Всесвітній день захисту тварин, а 2 жовтня, у зв'язку з цим, по всій Україні проводиться Всеукраїнський урок доброти! 6-В клас вже другий рік поспіль долучається до цієї події! Минулого року було встановлено рекорд України "Наймасовіший урок доброти, проведений у один час" про гуманне та відповідальне ставлення до тварин. Приємно знати, що ми теж причетні до встановлення цього рекорду! Цьогоріч організаторами поставлена мета - побити минулорічний рекорд і залучити до дійства ще більше шкіл. Як все відбувалось минулого року, можна переглянути тут.
Цього року ми знову говорили про відповідальне ставлення до тварин, учні створили спільний фільм про домашніх улюбленців 6-В класу під назвою "Домашні улюбленці учнів 6-В класу Луцького ліцею №3 або Найдобріший та найпозитивніший фільм у світі!!!" Переглянути фільм можна тут.