субота, 28 вересня 2019 р.

"Золота Підкова Львівщини"

Сьогодні відбулась наша родинна поїздка учнів 6-В класу, мам, бабусь до "Кам'яних велетнів Галичини".  Чесно кажучи, спочатку було безліч сумнів чи варто їхати, адже діти прихворіли, прогноз погоди віщував цілий день дощ... Але ми не злякались дощу... Дощ злякався нас, і всю дорогу нас супроводжувало лагідне сонечко! :) Море вражень від Золочівського замку, Підгорецького замку і монастиря та найбільшого камінця України у Підкамені... 6-В - ви найкращі!!! Усі ви дуже різні, але усіх люблю! І мами та бабусі у 6-В теж найкращі!!! ;) Дякую всім за поїздку!!!


































понеділок, 2 вересня 2019 р.

Перший урок у 2019-2020 навчальному році

Перший урок у 6-В відрізнявся від звичних уроків... Учням випала можливість взяти участь у цікавому квесті, де потрібно було проявляти найкращі якості: кмітливість, спритність, ерудицію, вміння складати пазли, користуватись картами, творчість та креативність. :) Усі завдання виконані, усі історичні пам'ятки знайдені, старе місто пройдене вздовж і впоперек!.. :) Ми розгадали та відшукали і Лесин ясен, і замок Любарта, і Музей-аптеку, і Лютеранську кірху, і "Химерний будинок" скульптора Миколи Голованя. Діти повернулись до школи втомлені, але щасливі.












Святкова лінійка - 2019

Щиро вітаємо усіх із початком нового навчального року!!! Бажаємо здоров'я, терпіння, натхнення!!! Побільше нових радісних моментів!!! Наша шкільна класна родина знову зібралась на шкільну святкову лінійку!!! Ми уже 6-В!!!😘😘😘🥰🥰🥰🤩🤩🤩